lunes, 25 de febrero de 2008

El nostre particular AVE: Manel Mas


Ahir dissabte a la nit, després de reunir-nos el grup socialista i parlar de temes municipals, vam sopar amb el Manel Mas, diputat al Congrés.

Vam tenir l´oportunitat de fer-li totes les preguntes com a “Tengo una pregunta para usted” on es va contestar sobre temes diversos com el futur de la N-II, la pujada de les pensions a 850 € i un munt de temes més en política nacional. Agraïm la visita d´en Manel, i, tal i com en Pere Vega el va presentar, en Manel per a nosaltres és com l´arribada de l´ AVE, que ens ha tingut comunicats directament amb Madrid.

viernes, 8 de febrero de 2008

Ho vam dir i finalment ho hem aconseguit: No HI HAURÀ MACROCASERNA DE POLICIA

Recordareu com al mes de març de l´any 2007 l´Alcalde Jaume Borrell anunciava en una fastuosa roda de premsa, la propera construcció d´ una caserna per la policia local, valorada a prop d´1 milió d´euros, a l´entrada del poble. La notícia va servir perquè el nostre alcalde sortís, a dos mesos de les eleccions municipals, en el diari “El Punt”.

Aquell avantprojecte va estar ràpidament rebutjat per l´agrupació socialista, entenent que el nostre poble tenia prioritats més importants, com podia ser l´ampliació de l´escola bressol, un nou dispensari mèdic o un centre polivalent de dinamització cultural, entre altres coses.

Això ho vam expressar en el Fem Via núm. 32 del mes de març amb el títol de “Fum o desgavell”, on denunciàvem la inviabilitat de la proposta i que només serviria per enganyar als nostres ciutadans i ciutadanes a la porta d´unes eleccions municipals.

Doncs bé, finalment l´equip de govern ha reconegut el seu error i ara està disposat, després de la pressió exercida pel PSC, que en el terreny que es volia situar la macrocaserna, es destini a un nou consultori mèdic.

No se´ns cauen els anells ni ens posem medalles, quan felicitem a CiU per reconèixer els seus errors i acceptar les propostes del PSC, esperem que això no sigui una altra vegada simplement fum, el poble ho agrairà.