lunes, 15 de diciembre de 2008

Fira de Santa Llúcia

Bon dia a tothom,


Ahir vaig estar quasi tot el dia a la fira de Sta. Llúcia que va cel·lebrar el nostre poble. Finalment, a causa del mal temps, es va traslladar al poliesportiu, el que va provocar una baixa afluència de gent.


Entre les entitats del nostre poble va estar la plataforma "Salvem La Vall", exposant el mural gegant que van pintar la setmana passada molts nens del poble, on van dibuixar com volien el poble. També van rifar una panera improvisada per treure fons per la causa. Estava també l´associació de veïns de Castellà d´Índies recollint joguines per aquells que no tindran; en Carles Marco, recollint signatures per l´abolició de les curses de braus i, en definitiva, en contra dels maltractaments dels animals. El punt jove amb molts voluntaris i pintant als reis; l´associació "Amics de la Vallalta" que van organitzar una xocolatada i una infinita rifa de paneres (per cert, no em va tocar ni una!!!).


Però el que més em va omplir d´orgull va ser la parada que van muntar "les joventuts socialistes de Sant Cebrià": una colla de joves entre 16 y 23 anys, van preparar pastissos per vendre (avui pesava un kilo més..) i un taller de pintures facials per als més petits, tot això per passar-s´ho bé i col·laborar amb la Marató de TV3, que aquest any dedica el seu esforç a les malalties mentals.


Vaig trobar en falta a quasi tot l´equip de govern, i sobretot, al regidor de joventut, ja que hi havia molta gent jove en aquesta nova associació de les JSC i del punt jove. No es mereixien una visita i la seva atenció? espero que sigui perquè no van poder assistir però que podran comptar amb el recolzament de l´ajuntament.

No hay comentarios: